top of page

Medlemskap
 

Varmt välkomna. Scanna också

gärna QR-koden med andra!

 

Vi är en medlemsorganisation som driver utvecklingen av energigemenskaper, underlättar bildandet och genomförandet av energidelning. Som medlem följer du utvecklingen med oss, får personligt stöd, expertrådgivning och tar del av nätverket. Tillsammans strävar vi efter maximalt mycket förnybar energi 2030.

Få rätt förutsättningar för att lyckas!

Medlemskap privat och organisation 
12 månaders stödjande medlemskap  -  200 kr (moms 0 kr)

Som medlem får du 1 nyhetsbrev per månad, personlig hjälp i uppstarten kring frågor som rör utvecklingen.

Medlemskap med serviceavgifter

12 månaders medlemskap med serviceavgift - 1790 kr.

Vi hjälper er att förverkliga er idé, starta initiativet tillsammans.

Medlemsförmåner

Personligt stöd i form av vår närvaro/coaching i gruppens interna möten (2h) samt tillgång till juridisk och teknisk hjälp. Ring hur ofta du vill.

Event och nätverk

Träffa likasinnade och skapa kontakter för att utveckla gruppens energigemenskap och få uppmärksamhet av ert projekt i våra kanaler.

 

12 månaders medlemskap med serviceavgift - På förfrågan

Medlemsförmåner

Allt ovan samt skräddarsydda tjänster där vi stöttar genom hela processen med utbildning, insikt, utveckling, samarbeten med lokala aktörer och genomförandeplan. Mest lämpligt när initiativet har förankrats i gruppen och det finns en vision och en målbild.

Medlemskap med serviceavgift för företag - 7800 kr/tillfälle

Medlemsförmåner

Skräddarsydda tjänster där vi stöttar organisationen med utbildning, insikt, riktade samarbeten med lokala aktörer och intressenter. Mest lämpligt när företag vill presentera energigemenskaper i webbinar och workshops på plats och behöver förankra det på sin marknad. Boka och vi ringer upp.

Registrering

I och med registrering får du en bekräftelse på ditt medlemskap och uppgifter inför betalning och en kontakt med oss på telefon.

Medlem prenumeration

Prenumeration. Tillgång till 4 nyhetsbrev per år för dig som är lite intresserad av utvecklingen 0 kr.

Teckna medlemskap

Vi kontaktar dig och lägger

upp ditt medlemskap.

Jag har läst och förstått Sveriges Energigemenskapers integritetspolicy Insamling och behandling av personuppgifter. Vi hanterar personlig information med hög integritet och inhämtar endast information som är nödvändig och relevant för vår verksamhet. vi avser att skydda personuppgifter som vi samlar in och lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt medgivande. All behandling av dina personuppgifter sker enbart till de ändamål som angivits vid insamlandet av personuppgifter *

bottom of page